Güner Akın Anadolu İmam Hatip Lisesi

Belgegeçer : 0 212 369 60 06
WEB https://gunerakinihl.meb.k12.tr
Adres : Piripaşa Mah. Kumbarahane Cad. No 24 Beyoğlu / İSTANBUL
VİZYON : Ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yeterli, kendisi ve çevresi ile barışık, evrensel değerleri kabul eden ve bilimsel düşünceyi temel alan fertler yetiştiren bir kurum olmaktır.
MİSYON : İnsana, aileye, topluma, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan; kendine yetebilen ve kendini ifade edebilen, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan, bilgiye ulaşmayı, ulaştığı bilgiyi üretime çevirebilmeyi başarabilen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, kişilikli ve inançlı bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tekli
Saatler : 08:30 / 15.30
Yabancı Dil : İngilizce - Arapça
Isınma : Kalorifer/Doğalgaz
Servis : Okulumuzda servis yoktur.
Ulaşım : Şişhane´den kalkan Alibeyköy dolmuşları okulumuzun önünden geçmektedir. Okulumuz önündeki otobüs durağından 36T, 47, 47Ç, 47E, 47N ve 54HŞ numaralı İETT otobüsleri geçmektedir. Ayrıca Metrobüs-Halıcıoğlu durağına 10 dk´lık yürüme mesafesinde yer almaktadır.
Yerleşim Yeri : Beyoğlu Hasköy bölgesindedir. Koç Müzesine 300 m. mesafededir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Beyoğlu İlçe merkezine 4.5 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri : 9. Sınıf kontenjanı: 200
Sportif Etkinlikler : Okulumuzda öğrencilerimizin istekleri doğrultusunda Futbol, Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi, Atletizm branşlarında etkinlikler yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :